Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

Montering af markise

En Frirum Markise er meget enkelt at montere selv eller sammen med din lokale håndværker..
Vi lavet en række vejledninger som du nemt kan følge step for step.

Ved montering af din markise skal du blot vælge den monteringstype der passer til din bolig, sikre der er bæredygtig underlag og at markisen får nok hældning og højde, så vand kan rende af og ikke konflikter med åbne vinduer og døre.

Se montagevejledninger

Montagevejledninger
med film og tekst

Inkl 180 mm ALUMINIUM vægbeslag

Montering på murstensvæg

Montering på murstensvæg er den mest benyttede montage metode på danske huse. Her skal man blot sikre sig at der er bæredygtigt underlag og at markisen har nok højde (minimum 4 mursten) til at give markisen tilstrækkelig hældning, så vand kan drive af, uden at konflikte med åbne vinduer og døre. 

Se vejledning her

INKL 70 MM ALUMINIUM VÆGBESLAG

Montering på
trævæg

Montering på trævæg er ikke anderledes end montage på mursten, andet at det medfølgende beslag er 70 mm beslag, så beslaget passer til træhusets bjælker. Igen, skal man her sikre sig at der er bæredygtigt underlag og at markisen har nok højde til at give markisen nok hældning, så vand kan drive af, uden at konflikte med åbne vinduer og døre.

SE VEJLEDNING HER

INKL 70 MM ALUMINIUM DÆKBESLAG

Montering under
dæk

Er der ikke tilstrækkelig højde over dine vinduer / døre, og har din bolig et fladt tag, vandret udhæng eller overliggende balkon, kan din markise monteres her på. Igen, skal man sikre sig et bæredygtigt underlag og at det er rigelige højde til at give markisen nok hældning, så vand kan drive af, uden at konflikte med åbne vinduer og døre. 

KOMMER SNART

Passer vores markise størrelser ikke præcis på dine mål?

Ingen problem, vi skræddersyer FrirumMarkisen på mm. unden ekstra tillæg.  Du skal du blot vælge den nærmeste overliggende størrelse og skrive din ønskede størrelse i kommentarfeltet under indkøbskurven.

TILKØB: VANDRET SPÆRBESLAG I GALVANISERET STÅL

Montering på vandret udhæng 

Er der ikke tilstrækkelig mur og højde over dine vinduer / døre, kan din markise monteres på tagets udhæng. Her monteres markisen under eller udeforan tagrenden på udhængets spær, med hjælp af vores special beslag i rustristål. Ved opmåling af markisen skal der måles fra spær til spær, til din ønskede størrelse.

Se vejledning her

TILKØB: 25 GRADER UT SPÆRBESLAG I GALVANISERET STÅL

Montering under tagrende på tag med 25 grader hældning

Har dit tag hældning og forhindre markise i at sidde på din væg. Kan du med vores special beslag til tag med 25 graders hældning hænge markisen under din tagrende. Ved opmåling af markisen skal der måles fra spær til spær, til din ønskede størrelse.

Se vejledning her

TILKØB: 45 GRADER UT SPÆRBESLAG I RUSTFRI STÅL

Montering under tagrende på tag med 45 grader hældning

Har dit tag hældning og forhindre markise i at sidde på din væg. Kan du med vores special beslag til tag med 45 graders hældning hænge markisen under din tagrende. Ved opmåling af markisen skal der måles fra spær til spær, til din ønskede størrelse.

Se vejledning her

TILKØB 25 GRADER FT SPÆRBESLAG I GALVANISERET STÅL

Montering foran tagrende på tag med 25 grader hældning

For at give markisen maksimal højde kan markisen monteres foran tagrende med vores special beslag til tag med 25 graders hældning. Ved opmåling af markisen skal der måles fra spær til spær, til din ønskede størrelse.

Se vejledning her

Montering af
trinløs LED Lys

Se vejledning her