Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

Montage vejledning på mursten- og trævæg

Montering på væg er den mest anvendte montagetype i Danmark.  Montage på mursten- og trævæg er ikke anderledes andet at det medfølgende beslag til træ vægge er 70 mm beslag mod de 180 mm til mursten.

Husk altid at sikre bæredygtig underlag i form af bla. træbjælker, beton eller mursten. Husk også at give markisen nok hældning og højde, så vand kan drive af og markisen ikke konflikter med åbne vinduer og døre.

VÆGMONTERING - TRIN 1

Mål og marker hvor din markise skal hænge

Mål og marker med pen hullerne i beslagene, der hvor du har sikret der er bæredygtigt underlag og at markisen har nok højde så markisen kan få tilstrækkelig hældning og ikke konflikter med vinduer og døre

VÆGMONTERING - TRIN 2

Monter markise beslagene i det bæredygtige underlag

Bor huller til de medfølgerne skruer i det bæredygtige underlag hvor du har markerede punkter og monter derefter skurerne ind i væggen.

VÆGMONTERING - TRIN 3

Pak forsigtigt din markise ud 

Når du pakker din markise ud skal du være opmærksom på du ikke ridser din markise med det redskab du åbner pap og bølgeplast med. 

VÆGMONTERING - TRIN 4

Løsn gribeklodser, løft og klik markisen i beslagene

Løsen montage konsollerne bag på markisens hjørner og løft herefter markisen op i højde med dine monteret beslag, klik din markisen i og spænd konsollerne fast.

VÆGMONTERING - TRIN 5

Tilslut strøm til markisen af aut. elektrikker

Alt El-arbejde skal fortages af en aut. elektriker og lige så skal tilslutningen af din markisen. Ring til din lokale elektriker og få tilsluttet markisen til 230 V, 50 Hz.

VÆGMONTERING - TRIN 6

Juster markisens hældning

Efter tilslutning skal du justere at markisen har den korrekte hældning så vand kan drive af og ikke konflikter med dine åbne vinduer og døre. Vi anbefaler en hældning på ca. 25 grader.

Kør markisen en halv meter ud med din fjernbetjening. Justerer hældningen i endegavlen af markisen med 13 mm fastnøgle og 6 mm unbracconøgle.

VÆGMONTERING - TRIN 7

Påsæt endegavl og nyd din markise

Når du har justeret markisens hældning, påsættes endegavlerne med medfølgende skruer. Markisen er nu monteret, tag en slapper og nyd din nye markise.

Har du tilkøbt trinløs LED Lys? Se hvordan det monteres her

Sed LED montagevejledning