Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

Montage beslag

Ønsker du selv at montere din markise har vi et udvalg forskellige beslag der passer til din bolig. Du skal blot bestemme hvilken. 

Ved montering skal man altid sikre sig at der er bæredygtigt underlag og at markisen har nok højde til at give den tilstrækkelig hældning, så vand kan drive af, uden at konflikte med åbne vinduer og døre. 

 INKL PRIS: VÆGBESLAG I ALUMINIUM

Vægbeslag

Ved montering på væg skal du tage stilling til om der skal monteres på murstensvæg eller trævæg. Til montering på mursten medfølger et beslag med stor trykflade på 180 mm og montering på træ medfølger beslag på 70 mm der passer til bæredygtigt ophæng på lodret spær eller bjælke. 

INKL PRIS: DÆKBESLAG I ALUMINIUM

Dækbeslag

Har du ikke plads, nok højde eller bæredygtig underlag over dine vinduer og døre, kan du med dækbeslag monterer markisen under tagets vandrette udhæng eller under overliggende balkon. 

TILKØB: SPECIALBELAG  I RUSTFRI STÅL

Vandret beslag

Er der ikke tilstrækkelig eller højde under dit flade tag kan din markise monteres foran på tagets udhæng. Her monteres markisen under eller udeforan tagrenden på udhængets spær, med hjælp af vores special beslag i rustristål. 

 Passer dine mål ikke præcis med vores størrelser, kan vi skræddersy markisen til dine mål.

Sådan får du markisen på special mål

TILKØB: SPECIALBELAG  I RUSTFRI STÅL

Spærbeslag 25°
under tagrende

Har dit tag 25° hældning og forhindre markise i at sidde på din væg. Kan du med vores special beslag til tag med 25 graders hældning hænge markisen under din tagrende.

TILKØB: SPECIALBELAG  I RUSTFRI STÅL

Spærbeslag 45°
under tagrende

Har dit tag 45° hældning og forhindre markise i at sidde på din væg. Kan du med vores special beslag til tag med 45 grader hældning hænge markisen under din tagrende. 

TILKØB: SPECIALBELAG  I RUSTFRI STÅL

Spærbeslag 25°
ude foran tagrende

For at opnå maksimal højde på markisen, kan den monteres ude foran tagrende med vores special beslag til tag med 25 graders hældning. 

SELVMONTERING

Ønsker du selv at montere din markise har vi lavet en række vejledninger til at hjælpe dig

Se MONTAGEvejledninger her