Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

Vores tilbehør

FrirumMarkisen leveres og betjenes med Somfy, det absolut bedste styresystem for markiser.  Med det universelle Somfy io system kan alle Frirum produkter betjenes med samme fjernbetjening og smartphone app.

Markisen er inkl. indkodet fjernbetjening

Når du køber en markise følger en fjernbetjening med som standard. Køber mere end en markise, tilføjer LED lys, medfølger automatisk en 5 kanals fjernbetjening, så du kan styre alt på en fjernbetjening og den er allerede indkodet fra fabrikken. .

Solsensor 

En solsensor er en trådløs luxmåler, der automatisk kører markisen ud, for at skærme for dine vinduer og derved optimere dit indeklima. Sensoren skal påsættes på samme facade som markisen.

Rystesensor

En rystesensor er en batteridrevet vibrationsføler, der automatisk kører markisen i sikkerhed, når det begynder at blæse for kraftigt. Sensoren påsættes nemt i skjul bag på markisens forbom. 

Vindsensor 

En vindsensor er en trådløs og ekstra følsom vindmåler, der automatisk kører markisen ind, når den registrer kraftigt vind. Sensoren skal påsættes på samme facade som markisen. 

Betjen markisen via din smartphone med Connexoon box

Sæt terrassen i smart tilstand eller sikre dig din markise er kørt ind når du er ude med Connexoon Box. Du kan oprette scenarier, gemme dem, genafspille dem med blot et klik og styre din Frirums produkter. Du kan også styre andre produkter som Philps Hue pære, musik tjenester og meget andet som er kompatibel med io.

Skab stemning med trinløs LED lys

Skab en hyggelig og behagelig stemning med det helt rette lys. Med din fjernbetjening og app justeres LED lyset til enhver situation.

LED lyset kan ikke eftermonteres og skal bestille sammen med markisen.