Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

25 års erfaring i et nyt design

Top kvalitet i et tidsløst design
på Kartoffelrækkerne i Kbh

Frirum har i samarbejde med med Alux A/S leveret og monteret markiser og varmelamper til flere huse på Kartoffelrækkerne i København. Køberne valgte frirum markiser udfra markisens tidsløse design, fleksibiliteten i valg af farver, gode pris og troværdige rådgivning.

Alux har monteret markiser og varmelamper. Markiserne som er købt er i varianterne: Sort kassette med lys mocca dug, antrasit med lys grå dug, antrasit med mørk grå dug og hvid markise med rå hvid dug. 

Alle markiser har fået matchende varmelamper fra Solamagic.

'Et nyt rum til vores lille hjem' 

"Vi har ikke markise blot købt markisen som en afskærmning på solrige og varme dage, men også som en overdækning på kølige og lette regnfulde dage, om efterår og vinter.  Med denne overdækning af en kvalitetsmarkise fra frirum skaber vi et helt nyt rum vi kan bruge året rundt. Vi spørger og selv 'hvorfor har vi ikke gjort det noget før?'".

Du får ikke en bedre markise end FrirumMarkisen, og ej heller flottere. Designet til den danske arkitektur, med bløde og kurvede kanter tilføjer FrirumMarkisen en stilfuld overdækning til enhver terrasse eller altan. 

Læs om alle kvaliteterne her

Skræddersy din markise til altid faste lave priser

Hos frirum skal det være nemt at få den markise du drømmer om.  Du kan få den i 4 farver uden det normale tillæg, vi har gennemsigtige faste lave priser, altid min 25% lavere end traditionel markise forhandler og du kan skræddersy markisen lige efter dit ønske.

Vi er altid til hjælp
Hvis du har spørgsmål til montering, opmåling eller andet har vi en række video vejledninger til at gøre det nemt for dig samt vi er åben på telefon og chat hverdag fra 9 - 22. 

Skræddersy din markise

Du er altid i troværdige og kompetente hænder

Alux er specialister i komplette løsninger til solafskærmning, mekanisk tyverisikring og brandsikring. Som garanti for markedets bedste service og kvalitet er alle produkter certificeret til de højeste europæiske standarder. 

Besøg alux.dk