Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

Det er simpelt at måle op til en FrirumMarkise

Der er tre ting du skal bestemme. Hvor skal markisen hænge. Sikre markise hænger højt nok, så den ikke konflikter med døre og har nok hældning til regnvand. Sidst sikre der er bæredygtigt underlag.

Sådan måler du op til din markise

STEP 1

Bestem hvor din
markise skal hænge

STEP 2

Sikre en tilstrækkelig højde

Når du ved hvor du vil have din markise til at hænge, skal du først sikre markisen får tilstrækkelig højde. Markisen skal have nok højde til at give markisen hældning så regnvand kan drive af uden den konflikter med dine vinduer og døre. Vi anbefaler en markise hældning på 14 ° eller 30 cm fald.

Sådan gør du / Vi anbefaler ca. 50 - 60 cm over dørkarm, for at sikre nok højde til god hældning uden den konflikter med din dør. Har du skydedør anbefaler vi ca 20 - 30 cm . Har du en murstensvæg, skal markise have 4 overmursten over sig, da de ikke har nok murtryk til at holde markisen.  

Forhindre et evt udhæng.  for at hænge markisen med de mål? Så skal markisen blot monteres på udhænget med vores spær beslag, vælg derfor montering på udhæng.  

STEP 3

Mål efter hvor der er bæredygtig underlag

Når du har fundet højden, skal du bestemme hvor bred din markise skal være. Det skal bestemme ud fra bæredygtigt underlag.
På beton og mursten er alt næsten bæredygtigt, så længe man sørger for at have 4 mursten over markisen. På udhæng skal man tage mål fra spær til spær og på træhuse fra limtræsbjælke til limtræsbjælke. 

Når du har det mål, skal du blot bestemme hvor langt udfald markisen skal have. Du har nu målt op til din markise.  

Specifikation på markise

Markise materiale Aluminium
Markise dug 100% spun-farvet akryl. 
Markise arme Dobbelt wire og højspændings fjedre
Fjernbetjening Somfy Situo 1 io
Motor Somfy Sunea io
Montagebeslag 180x195 mm til mur / 70x195 mm træ, dæk & udhæng
Garanti 5 års garanti på hele markisen
Leveringstid ca. 3 uger