Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

5 års garanti. 
25 års levetid.

FrirumMarkisens sofistikerede teknologi, kvalitetsmaterialer og fremragende udførelse garantere funktionel pålidelighed og nydelse gennem mange år.

Motor

5 års garanti på
din markise motor

En markise  bliver kørt ud og ind utallige gange. Det kræver en gedign og stærk motor til at få det hele til at køre år efter år.  Dette er Somfy Sunea motoren i FrirumMarkisen. Motoren kan køre helt op til ca. 100.000 omdrejninger, og ved normal op og nedrulning bruges der kun ca. 12 til 14 omdrejninger.

Dug materialer

5 års garanti på
alle markisedele

Alle markisens dele er skabt af hårdføre materialer som gør at FrirumMarkisen er testet og klassificeret til vindmodstandsklasse 2. Knækarmene med dobbelt wire er testet fra fabrik for at finde dens brudgrænse. Der skal knækkes helt op til ca. 50.000 gange før der risiko for brud.

Alle varer, du køber på Frirum er dækket af både 
reklamationsret og 5 års udvidet garanti på materiale
og konstruktionsfejl på stel, motor, elektronik og markisedug.

Manglende vedligeholdelse, service og øvrige forhold som ikke er en del af selve FrirumMarkisen dækkes ikke af garantien.

KASSETTE MATERIALER

5 års garanti på
fejl af din dug

Markisedugen er lavet af den højeste kvalitet og nyeste teknologi. I princippet er holdbarheden den samme som selve markisen. Men dette skal dog reduceres efter hvor hyppigt samt hvor godt man passer på markisen, og i hvilket vejr markisen anvendes. Det er meget typisk at skifte dugen 1 – 3 gange i løbet af markisens levetid.

MATERIALER

5 års garanti
på alt elektronik

Frirum har 5 års garanti på alle motorer og betjeningselementer. Specifikt garanterer vi motorer og betjeningselementer fri for defekter i materiale og udførelse under normal og korrekt brug i en periode på 5 år, der begynder med datoen stemplet på hvert produkt. Hvis der er fejl på produktet inden for denne 5-årige periode, reparerer eller udskifter vi det gratis.

Det skal du være opmærksom på

De få reklamationer der kommer på FrirumMarkisen, er sjældent baseret på produktfejl, men pga. uopmærksom brug af markisen, som desværre ikke dækkes af garantien.