Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

Kun verdens bedste automatik er godt nok

FrirumMarkisen leveres og betjenes med Somfy io. Somfy er det absolut bedste styresystem for markiser, og med det universelle io system kan alle Frirum produkter betjenes med samme fjernbetjening og mobil app. 

Udstyret med en Somfy Sunea motor sikres en stabil og pålidelig drift. Når markisen åbner, sikrer motoren automatisk optimal spænding af dugen, hvilket altid sikrer et æstetisk udtryk.

Automatik

Leveres inklusiv fjernbetjening

Når du køber en markise følger fjernbetjening med som standard.  Køber mere end en markise, tilføjer varmelampe eller LED lys, medfølger en 5 kanalsfjernbetjening, så du kan styre alt på en fjernbetjening.  Alligevel er det ofte nyttigt med en ekstra fjernbetjening til at ligge i et andet rum i hjemmet. .

AUTOMATIK

Betjen markisen med
din smartphone via en connexoon box 

Sæt terrassen i smart tilstand eller sikre dig din markise er kørt ind når du er ude med Connexoon Box. Du kan oprette scenarier, gemme dem, genafspille dem med blot et klik og styre din Frirums produkter. Du kan også styre andre produkter som Philps Hue pære, musik tjenester og meget andet som er kompatibel med io. 

Beskyt din markise med smart automatik

Rystesensor

En rystesensor er en trådløs vibrationsføler,  der automatisk kører markisen i sikkerhed, når det begynder at blæse for kraftigt. Sensoren påsættes nemt i skjul bag på markisens forbom. 

Vindsensor

En vindsensor er en trådløs og ekstra følsom vindmåler, der automatisk kører markisen ind, når den registrer kraftigt vind. Sensoren skal påsættes på samme facade som markisen. 

Solsensor

En solsensor er en batteridrevet luxmåler, der automatisk kører markisen ud, for at skærme for dine vinduer og derved optimere dit indeklima. Sensoren skal påsættes på samme facade som markisen.

AUTOMATIK

Trinløs LED lys

Skab en hyggelig og behagelig stemning med det helt rette lys. Med det trinløse LED lys kan du med fjernbetjening og app justere til den passende stemningsbelysning til enhver situation. LED lyset kan ikke eftermonteres og skal bestille sammen med markisen, da der bliver installeret for nem opsætning på selve markise. 

AUTOMATIK

Verdens bedste varmelamper

Udnyt din markise året rundt med verdens bedste varmelampe fra Solamagic med  No-Glare®-teknologi. Solamagic er i øvrigt den eneste producent af varmelamper og terrassevarmere, som er kvalitetsgodkendt af TüV. Vi har to typer varmelamper. En normal med 2000w og en med niveauskifte fra 500w-2000w, du kan betjene med markisens fjernbetjening.  

Alle produkter er kodet ind fra fabrikken,
når du køber dem sammen med din markise

Hvordan skal din markise se ud?

FrirumMarkisen
Hvid + Lys grå rips (14652)
FrirumMarkisen
Antrasit + Lys grå rips (14652)
FrirumMarkisen
Sort + Sort rips (14441)
FrirumMarkisen
Naturelokseret Aluminium + Rød rips (14703)