Din browser er forældet

For at få den bedste oplevelse, anbefaler vi at du opdaterer din browser SE ANBEFALEDE BROWSERE

×

Vi hjælper dig hele vejen med montering

Når du vælger professionel montering får du den mest kompente montering der findes. Du skal blot tage stilling til hvilken type montering der passer til dit hus og vi tager os af resten. 

1. Opmål din markise

Når du ved hvor du vil hænge din markise, skal du sikre at markisen får tilstrækkelig højde så den ikke konflikter med din dør eller vinduer og markisen kan få tilstrækkelig hældning så vand kan drive af.

Derefter skal du sikre der er bæredygtigt underlag i form af f.eks. mursten, spær på udhæng, limtræsbjælker eller beton.

Mål tilsidst bredden på din markise der passer til dit underlag og mål hvor langt udfald passer til din terrasse / altan. 

Sådan opmåler du

2. Vælg monteringstype

Når du kender hvor markisens mål og hvor den kan og skal hænge. Vælger du blot den type der passer til. Her kan du vælge montering på murste, træ og dæk.

Hvis på udhæng kan du vælge vandret udhæng, udhæng med 25 og 45 grader hældning  under tagrende, eller for ekstra højde 25 grader undeforan tagrende.  


Se monteringstyper

3. Vi tjekker din monteringstype 

Når du har valgt monteringstype og købt din markise vil du blive kontaktet af os, hvor du bedes at indsende billede samt en lille beskrivelse, for at vi kan dobbelt tjekke du har valgt den rigtige monteringstype, bare som ekstra sikkerhed for dig. 

Læs mere om alux

4. Montering af Alux

Når din markise bliver skræddersyet kontakter vi dig for at aftale monteringsdag og hvilket tidsinterval der bedst passer dig. Montering vil blive kompetent udført af Alux. Alux har monteret solafskærmningsløsninger på alle typer huse og bygninger de sidste 25 år. 

Se alux montere

Vælg hvilken montering der passer til din bolig, og Alux vil kontakte dig og aftale monteringsdag

Liquid error: product form must be given a product

Det skal du være opmærksom på inden montage

Let adgang til montering

Vores montører sørger for at varen bringes til dit montagested, som skal være på samme adresse som leveringsstedet.

Der skal være fri passage og mulighed for at markisen umiddelbart kan bringes frem til montagestedet . Det forudsættes at montagestedet er i stueplan og der ikke skal anvendes stillads og lift.

Let adgang til bæredygtig underlag

Der tages forbehold for at der er fast og bæredygtigt underlag for befæstigelse af markisen. Underlaget for befæstigelse skal være umiddelbart tilgængeligt og ikke gemt inde bag isoleringsmateriale, flere lag beklædninger og lignende, hvor der kræves fremstilling af special beslag for at montering er muligt.

Du skal fjerne udhængets underbeklædning før montering

Skal markisen monteres i udhæng på bygningen, ved sternbrædt, under tagrende eller uden for tagrende, så skal underbeklædning ved udhæng være demonteret inden montørerne kommer frem for at montere produktet. Genmontering af underbeklædning er eksklusiv – køber skal selv sørge for det.

Eksl. tilslutning af
aut. el installatør

Vores montører justerer markisen på stedet sammen med dig, ved hjælp af medbragt kørekabel. Du er medbestemmende omkring placering og hældningsjustering af produktet, Vi instruerer dig i brugen af produktet ved afleveringen efter endt montage.

Endelig tilslutningen af markise skal foretages af en autoriseret El - installatør. El – arbejde og El tilslutning er eksklusiv monteringen.